SAĞLIĞINIZ VE EVİNİZ İÇİN
EN İYİ SU ŞARTLANDIRICI

Scalewatcher

Evsel sıcak su sisteminin soğuk su giriş borusunun çevresinde farklılaşan bir manyetik alan oluşturma amacıyla tasarlanmış, enerjisini elektrik şebekesinden alan elektronik bir cihazdır. Suyun doğal faydalarını muhafaza ederek kireçli suyun yol açtığı sıkıntıları ortadan kaldıran Scalewatcher, etkili ve enerji tasarrufu sağlayan bir tasarımdır.

 

Scalewatcher çalışırken indirekt silindir içindeki ısıtma yüzeyleri üzerinde kireçtaşının oluşmasını engeller.  Cihaz sayesinde kalsiyum karbonat suda sert kireçtaşı yerine yumuşak kristaller şeklinde bulunduğu için arıtılan su, safrakesesinde taş oluşumunu da önler. Scalewatcher aynı zamanda önceden kireçtaşı oluşumu bulunan bölgelerde zamanla oluşumun azalmasına, ısı transferinin artmasına; böylece kullanıcıya ekonomik bir fayda da sağlanmasına sebep olmaktadır.

Kireç önleyici ve su yumuşatıcı özelliği sayesinde kısa zamanda dikkatleri üzerine çeken Scalewatcher, özellikle suyu kullanan kadınların olumlu geri dönüşleri sayesinde avantajlarını gün geçtikçe artırmakta. Ürün kurulumunun ardından saçlarında ve tenlerindeki ipeksi farkı gözlemleyen kullanıcılar, bu ekolojik cihazı kişisel olarak da deneyimlediler.

Özellikle yaz sonrası güneşin, denizin, tuzun ve sık yıkanmanın etkisiyle saçlar özenli bir bakım ister. Evde yaptığınız bakımlar da, kuaförünüzün elinize teslim ettiğiniz saçlarınız da kısa zamanda istediğiniz sonuçları vermez. Çünkü aslında çözüm kaynaktadır! Ancak suyun mucizevi gücü sayesinde saçlarınızın doğal yollarla istediğiniz sağlığa kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Fakat bu noktada da kullanacağınız suyun önemi ön plana çıkar. Özellikle kirecin suda yarattığı olumsuz etki nedeniyle saç dökülmesi, kepek ve kısa sürede yağlanma problemiyle karşılaşan hanımlar, Scalewatcher sayesinde sağlıklı ve güçlü saçlara kavuştu!

Saçların doğal yapısını koruyan, dökülmeleri engelleyen ve kalsiyum, magnezyum gibi faydalı tuzların suyun içinde kalmasını sağladığı için derinin ve saçların faydalı minerallerden yararlanmasını sağlayan Scalewatcher, özellikle şehir hayatı içinde bulunan ve yoğun çalışan kadınların tercihi!  Kirecin suda yarattığı olumsuz etkilerden arınan su aynı zamanda, daha az yumuşatıcı, deterjan ve şampuan ihtiyacı ile de kadınların ve onların en kıymetlisi bebeklerinin sağlığı ve mutluluğu için birebir.

 

Kullanımı oldukça kolay olan cihaz, ana su vana girişine takıldıktan sonra kullanıma hazır hale geliyor. Küçük daire, büyük daire ve villa tipi olmak üzere farklı tip cihazları bulunan Scalewatcher, kredi kartı ile taksit imkânını da müşterilerine sunuyor.

 

Scalewatcher, bir yandan suyun yumuşaklığını saçlarınız ve teninizde hissetmenizi sağlarken, bir yandan da doğa dostu ve tasarruf etmenizi sağlayan sistemi sayesinde sizi, su harcamalarınızda da rahat ettirecek.